Stupanj treninga u ovoj grupi zavisan je o ciljevima i ambicijama pojedinca.

Bavljenje judom kao vrlo kompleksnoj aktivnosti u adolescentskoj i odrasloj dobi izuzetno je pogodno u svrhu očuvanja zdravlja, brige o vlastitom tijelu i razvoja i održavanja treniranosti.

Za one koji su ambiciozni i natjecateljski orijentirani, sustav treninga sa našim starijim članovima usmjeren je na postizanje vrhunskih sportskih dostignuća. Naši natjecatelji svake godine osvajaju niz naslova državnih prvaka u svim uzrastima, te između 20 i 30 medalja sa državnih prvenstava godišnje.

Naša seniorska ekipa osvajač posljednjih osam izdanja 1. hrvatske judo lige, uz osvojenih 10 naslova u posljednjih 12 godina.

Naši su kadeti osvajali su kadetsku ligu Hrvatske šest puta u posljednjih devet godina.

I na međunarodnom planu naši članovi i članice ostvaruju izvanredne uspjehe, te donose brojna odličja s velikih europskih i svjetskih natjecanja, od kojih valja istaknuti najznačajnije:

  • Dominik Družeta osvajač je tri europske medalje, bronce sa seniorskog europskog prvenstva, te srebra i bronce sa europskog prvenstva za mlađe seniore.
  • Robert Klačar je viceprvak Europe u uzrastu mlađih seniora.
  • Naša natjecateljica Lara Kliba osvajačica je brončanih medalja na kadetskom prvenstvu Europe i na europskoj Olimpijadi mladih (EYOF), te ekipnih srebra sa svjetskog i europskog kadetskog prvenstva.
  • Matej Grubiša osvajač je srebra sa Europske Olimpijade mladih (EYOF)

Trener Dean Ilić

izbornik svih muških reprezentacija Hrvatske

Rezultati

Naši natjecatelji svake godine osvajaju niz naslova državnih prvaka u svim uzrastima.

Međunarodna natjecanja

Na međunarodnom planu naši članovi i članice ostvaruju izvanredne uspjehe, te donose brojna odličja s velikih europskih i svjetskih natjecanja.

Sustav treninga

Sustav treninga sa našim starijim članovima usmjeren je na postizanje vrhunskih sportskih dostignuća.