Nalazite se ovdje : Vijesti
 

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
Judo vijesti

Šest novih odlićja na prvenstvima Hrvatske

Srijeda, 29 Svibanj 2013
Opširnije... U subotu, 25.5.2013. u Ekipno drugo mjesto - PH djevojčice - Rijeka 2013 Riječkog dvorani „Mladosti" se održalo Prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice rođeni 2000, 2001. i 2002.
U konkurenciji 288 dječaka i djevočica iz 42 kluba, naš klub prisustvovao je na prvenstvu sa svojih 16 natjecatelja koji su prethodni vikend u kvalifikacijama izborili pravo sudjelovanja na prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice i u ukupnom poretku osvojili smo drugo mjesto, dok u konkurenciji djevojčica ekipno drugo mjesto te u konkurenciji dječaka, s istim brojem bodova kao i drugo i treće plasirani, zauzeli smo ekipno četvrto mjesto zbog većeg broja natjecatelja.
Opširnije...
 

Borisov povratak

Utorak, 30 Travanj 2013
Opširnije... U rumunjskom gradu Pitestiju održan je kadetski europski kup iz kategorije Top ranking, kojime je nastavljena europska kadetska sezona.
Na natjecanju je nastupilo i šest članova našeg kluba, a najveći uspjeh osvario je Boris Maurović trećim mjestom u kategoriji do 73 kilograma.
Opširnije...
 

Najmlađi u Sloveniji

Srijeda, 17 Travanj 2013
Opširnije... Najmlađi članovi su ovog vikenda nastupili na jakom 28. međunarodnom turniru Bežigrad u Ljubljani koji je okupio 370 takmičara iz 8 zemalja.
Opširnije...
 

Uspješni nastavak pojedinačnih prvenstva Hrvatske

Utorak, 16 Travanj 2013
Opširnije... Subota 13.04. 2013 u Splitu je održano prvenstvo Hrvatske za uzraste mlađih seniora i mlađih kadeta. Sa samo pet natjecatelja u uzrastu mlađih seniora, naši su borci osvojili dva zlata i srebro, uz jedno peto mjesto, te u uzrastu mlađih kadeta osvojeno je jedno zlato, jedno srebro, dvije bronce i jedno peto mjesto. Članovi našeg kluba postigli su dobar uspjeh unatoč tome što na natjecanju nisu nastupila tri vrlo vrlo izgledna kandidata za medalje. U uzrastu mlađih seniora nisu nastupili Darko Šekuljica zbog obveza na fakultetu i Ademir Trbalić koji se oporavlja od operativnog zahvata, dok zbog povrede u mlađim kadetima nije nastupio aktualni kadetski državni prvak Robert Klačar.
Opširnije...
 

Dominikov nastavak europskih uspjeha

Srijeda, 03 Travanj 2013
Opširnije... Kadeti Dominik Družeta i Boris Maurović, nastupili su na europskom kadetskom kupu u Kijevu. Na turniru je nastupilo 569 natjecatelja iz 23 države, a zbog izuzetno velikog broja jakih natjecatelja iz istočnoeuropskih država, spada u jedan od najjačih europskih kupova.
Paralelno, junior Matej Grubiša, bilježi debitanski nastup u Sarajevu na seniorskom europskom kupu.
Opširnije...
 

Započeo ciklus turnira Ippon

Ponedjeljak, 25 Ožujak 2013
Opširnije... U nedjelju, 24.03. 2013 JK "Ippon" bio je domačin prvom turnir od ciklusa „IPPON 2012". U Labinskoj dvorani nastupilo je 195 natjecatelja iz 8 klubova Istarske i Primorsko-goranske županije. Prvo mjesto u ekipnom poretku zauzeo je naš klub ISTARSKI BORAC, s osvojenih 158 bodava. Boje našeg kluba branilo je 45 natjecatelja, osvojivši 30 medalja, od toga 11 zlata, 9 srebra i 10 bronci.
Opširnije...
 

Damir i Matej uspješno na seniorskom

Ponedjeljak, 25 Ožujak 2013
Opširnije... U Zagrebu je održano seniorsko prvenstvo Hrvatske u judu.
Naši borci osvojili su jedan naslov državnog prvaka i jedno srebro, uz dva peta mjesta. Ovim rezultatom naš je klub zauzeo treće mjesto u ekipnom poretku seniora. Ukoliko se uzme u obzir da smo na natjecanju zbog ozljeda nastupili bez nekoliko vrlo izglednih pretendenata za odličje (Dominik Družeta, Boris Maurović, Miloš Vukotić...), ovo je izvrstan učinak Istarskog borca.
Opširnije...
 

Dobar start kadetskih Europskih kupova

Srijeda, 13 Ožujak 2013
Opširnije... U Zagrebu je održan prvi ovogodišnji europski kup za kadete. Zagrebački turnir spada u kategoriju „Top ranking", što ga svrstava među pet  najjačih kadetskih natjecanja u Europi. Ove je godine na natjecanju nastupilo 580 natjecatelja iz 28 reprezentacija. Boje našeg kluba branilo je šest kadeta.
Opširnije...
 

Samobor 2013

Utorak, 05 Ožujak 2013
Opširnije... U subotu 02.ožujka 2013. godine održan je 22. međunarodni judo kup „Samobor 2013" u organizaciji judo kluba "Samobor". Naših 17 takmičara, nastupili su u uzrastu dječaka i djevojčica te mlađih kadeta i mlađih kadetkinja, među mnogobrojnom konkurencijom od čak 566 natjecatelja, iz 55 klubova dvanaest zemalja europe.
Opširnije...
 

I juniori najbolj

Srijeda, 27 Veljača 2013
Opširnije... U Nosioci medalja s trenerom - PH Juniori 2013 subotu 23..02. 2013 u dvorani Sutinska vrela u Zagrebu je održano juniorsko prvenstvo Hrvatke u judu, na kojemu su izvrstan nastup imali članovi našeg kluba. Sedmorica  članova koji su nastupili na prvenstvu osvojili su dva naslova prvaka, tri bronce i jedno peto mjesto u konkurenciji 139 natjecatelja iz 32 kluba. Puljani su osvojili i prvo mjesto u ekipnom poretku juniora, čime su ponovili uspjeh ostvaren prije dva tjedna na kadetskom državnom prvenstvu.
Naslove prvaka osvojili su Loris Kablinović i Matej Grubiša.
Opširnije...
 

Mlađi kadeti u Italiji

Srijeda, 20 Veljača 2013
Opširnije... 16. i 17. veljače 2013. godine održan je 25° međunarodni turnir 'JUDO VITTORIO VENETO ' u talijanskom gradu Coneglianu. Na ovogodišnjem natjecanju prijavljeno je bilo 2 200 natjecatelja, 300 klubova iz 15 država. Naši judaši nastupili su uzrasnoj skupini mlađih kadeta.
Opširnije...
 

Kadetima sedam odličja

Ponedjeljak, 11 Veljača 2013
Opširnije... UDominik (plavi) u finalu Solinu je održano kadetsko prvenstvo Hrvatske u judu. Kadeti našeg kluba ostvarili su sjajan rezultat osvajanjem ukupno 7 odličja, uz dva naslova prvaka i sedam bronci. K tome, u ekipnom plasmanu kadeta osvojili su prvo mjesto u poretku klubova.
Dominik Družeta i Robert Klačar osvojili su naslove državnih prvaka.
Opširnije...
 

Izvješće s "Labinske republike 2013"

Ponedjeljak, 04 Veljača 2013
Medalje i pojedinačni rezultat s turnira "Labinska republika"

Pojedinačni rezultati:
 

Uspješan start godine

Četvrtak, 31 Siječanj 2013
Opširnije... U talijaskom Lignanu je održan 18. Međunarodni turnir Alpe Adria, najjače regionalno natjecanje za kadete i juniore, koje je ove godine okupilo čak 947 natjecatelja. Ovo je natjecanje ujedno i jedno od kriterijskih natjecanja za ulazak u hrvatsku reprezentaciju.
Na natjecanju su nastupili i naši judaši, od kojih su najviše uspjeha imali Dominik Družeta i Matej Grubiša.
Opširnije...
 

Uspješno u Trstu

Ponedjeljak, 17 Prosinac 2012
Opširnije... U Trstu je održan 35. po redu tradicionalni međunarodni judo turnir Citta di Trieste, na kojemu je nastupilo petero kadeta našeg kluba. Naši su kadeti nakon nastupa u kadetskom uzrastu snage odmjerili i u juniorima, te u jakoj konkurenciji boraca iz šest zemalja osvojili ukupno tri zlata i pet brončanih odličja. U ukupnom poretku sa svega pet natjecatelja naš je klub osvojio treće mjesto, iza mađarskog kluba Atomeromu iz Paksa i Sankakua iz Celja.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 76 - 90 od 218