Nalazite se ovdje : Vijesti arrow Vijesti arrow Zagreb open 2017
 

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Zagreb open 2017

Ispis E-mail
Četvrtak, 26 Siječanj 2017
U subotu 21. siječnja 2017. godine u Zagrebu je održan međunarodni turnir "Zagreb open 2017." Istarski borac nastupio je s 9 natjecatelja u uzrastu U12, U14 i U16.

U uzrastu U16, u težinskoj kategoriji do 38 kilograma, Dani Klačar osvojio je srebrnu medalju. U eliminacijskom djelu natjecanja, Klačar je taktički u obje borbe sačuvao minimalnu prednost te se plasirao u finale. Predstavnik judo kluba Bosna, početkom finalne borbe, plasirao je nožno bacanje za ippon. Dino Odobašić, u težinskoj kategoriji preko 81 kilogram osvojio je srebrnu medalju, s učinkom od dva poraza protiv predstavnika Slovačke Dukle. Juraj Teković u težinskoj kategoriji do 66 kilograma i David Sokolović u težinskoj kategoriji do 46 kilograma ostali su bez plasmana.

U uzrastu U14, u težinskoj kategoriji preko 66 kilograma, Dino Odobašić osvojio je zlatnu medalju. U eliminacijskom djelu natjecanja Odobašić je sve borbe završio ipponom. U finalnoj borbi protiv predstavnika Une iz Bihaća, Odobašić je taktički zadržao minimalnu prednosti do kraja borbe. Drugu zlatnu medalju osvojio je Juraj Teković u kategoriji do 66 kilograma. Tri ručna bacanja za tri ippona prije isteka vremena ukupni je učinak Tekovića. Luka Kotiga osvojio je treću zlatnu medalju u kategoriji do 42 kilograma. Dominantan i agresivan u borbi za gard, Kotiga je sve četiri borbe završio ipponom prije isteka vremena i zasluženo osvojio prvo mjesto. David Sokolović i Roko Prenc u kategoriji do 46 kilograma, i Maro Pavlinović u kategoriji do 42 kilograma ostali su bez plasmana.

U uzrastu U12, u kategoriji do 42 kilograma Paolo Krajcar osvojio je srebrnu medalju. Dominantan u borbama eliminacije, Krajcaru je u finalu, za zlatnu medalju nedostajala nijansa protiv predstavnika Bosne. U kategoriji do 46 kilograma , Andrej Kalinić zauzeo je peto mjesto s dvije pobjede i dva poraza.

 
« Prethodna   Sljedeća »