Nalazite se ovdje : Vijesti arrow Vijesti arrow Profectus cup 2017
 

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Profectus cup 2017

Ispis E-mail
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017

U subotu 28. siječnja 2017. godine u Samoboru je održan međunarodni turnir ''Profectus cup 2017''. Istarski borac nastupio je s 8 natjecatelja u uzrastu U12, U14 i U16.

U uzrastu U16, u težinskoj kategoriji preko 81 kilogram, Dino Odobašić osvojio je srebrnu medalju. Četiri natjecatelja odmjerila su snage po sistemu svako sa svakim. Odobašića je odlučujućoj borbi porazio predstavnik Mladosti iz Rimavske Sobote. Juraj Teković je u kategoriji do 66 kilograma osvojio brončanu medalju. Nakon dvije brze pobjede, Tekovića je u polufinalu zaustavio Mark Tkalčec, natjecatelj Šiške iz Ljubljane. Borbu za treće mjesto Teković je završio u svoju korist ručnim bacanjem za ippon u prvoj minuti. U kategoriji do 46 kilograma David Sokolović osvojio je pet mjesto s učinkom od dvije pobjede i dva poraza

U uzrastu U 14, zlatne medalje osvojili su Dino Odobašić u kategoriji preko 66 kilograma i Juraj Teković do 66 kilograma. Sve borbe završili su ipponima prije isteka vremena. David Sokolović je zbog ozljede mišića završio natjecanje bez plasmana u kategoriji do 46 kilograma. Luka Kotiga je s porazom u prvom kolu ostao bez mogućnosti repasaža u kategoriji do 42 kilograma.

U uzrastu U12, u kategoriji do 46 kilograma Andrej Kalinić osvojio je brončanu medalju. Nakon poraza u eliminacijskom djelu natjecanja, Kalinić se s tri pobjede plasirao na treće mjesto. U kategoriji do 42 kilograma brončane medelja osvojili su Paolo Krajcar i Deni Delbianco s učinkom od dvije pobjede i jednog poraza. Anton Skoko ostao je bez plasmana u kategoriji do 30 kilograma.

 
« Prethodna   Sljedeća »