Nalazite se ovdje : Vijesti arrow Vijesti arrow ODOBAŠIĆU ZLATO, KLAČAR SREBRO NA KOROŠKA OPENU
 

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

ODOBAŠIĆU ZLATO, KLAČAR SREBRO NA KOROŠKA OPENU

Ispis E-mail
Ponedjeljak, 22 Listopad 2018

U Slovenj gradecu je održan tradicionalni Koroška open, jedan od najjačih judo natjecanja za uzraste kadeta i mlađih kadeta na ovim prostorima. Na natjecanju je nastupila i naša ekipa mlađih kadeta, koja se u Pulu vratila s jednim osvojenim zlatom te jednim srebrom.

img-20181021-wa0002.jpg

Zlatni je bio Dino Odobašić u kategoriji preko 81 kg. Dino je na još jednom natjecanju u nizu bio izuzetno uvjerljiv, svladavši sve svoje protivnike iponom. S lakoćom je stigao do polufinala, u kojemu je bio bolji od domaćeg predstavnika Renea Hercoga, da bi u finalu nakon minute borbe plasirao bacanje za pobjedu protiv Slovaka Matuša Lantaja. Srebro je osvojio Dani Klačar u kategoriji do 50 kg. Nakon 2 uvjerljive početne pobjede Klačar je u polufinalu svog protivnika Luku Turkulova iz Srbije natjerao na tri kazne koje ujedno znače i diskvalifikaciju. Klačar je potom zapeo na posljednjoj prepreci. U finalu je morao priznati premoć Dardanu Ceni, natjecatelju s Kosova koji je mladog pulskog borca svladao iponom.

Dva najuspješnija pulska natjecatelja u tom uzrastu, koji su se nedavno okitili naslovima državnih prvaka, tako su nastavili prikazivati dobru formu i na međunarodnom planu.
 
« Prethodna   Sljedeća »