Nalazite se ovdje : Vijesti arrow Vijesti arrow KLIBI BRONCA U ARADU!
 

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

KLIBI BRONCA U ARADU!

Ispis E-mail
Utorak, 22 Kolovoz 2017

Lara Kliba osvojila je brončano odličje na juniorskom europskom kupu održanom u rumunjskom gradu Aradu. Naša članica osvajačica je europske kadetske bronce prošle godine, a ove je godine prešla iz kadetskog u juniorski uzrast. U Aradu je osvojila prvu juniorsku medalju sa europskih kupova, i time izborila nastup na juniorskom europskom i svjetskom prvenstvu. Europsko prvenstvo održati će se od 14.-17. rujna u Mariboru, Zagreb će biti domaćin svjetskog prvenstva od 18.-22. listopada.

eju-junior-european-judo-cup-arad-2017-08-19-daniel-oprescu-277467.jpg

U kategoriji do 63 kg u prvome kolu bila slobodna. U drugome kolu protivnica joj je bila Ukrajinka Kateryna Skora. Po isteku regularnog dijela borbe nije bilo pobjednice, da bi Lara u produžetku ostvarila bacanje za pobjedu.

U četvrtfinalu bila je bolja od Izraelke Gili Sharir. Polovicom borbe ostvarila je prednost, nakon čega se uspješno oduprla napadima Izraelke i plasirala u polufinale, u kojemu je poražena od stare poznanice Jovane Obradović. Srpska reprezentativka uspjela je nametnuti svoj stil borbe i sa dva bacanja okončala posao prije isteka vremena.

No Lara se pribrala nakon polufinalnog poraza i u borbi za broncu uvjerljivo svladala drugu hrvatsku predstavnicu u kategoriji Katarinu Krišto. Ostvarila je prednost sa dva bacanja, te potom iponom okončala posao i stigla do prve velike juniorske medalje.

 
« Prethodna   Sljedeća »