Nalazite se ovdje : Vijesti arrow Vijesti arrow DAN ISTARSKOG SPORTA U ZNAKU ISTARSKOG BORCA!
 

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

DAN ISTARSKOG SPORTA U ZNAKU ISTARSKOG BORCA!

Ispis E-mail
Četvrtak, 18 Siječanj 2018

Naš klub dominirao je na danu Istarskog sporta održanom u pulskom hotelu Park plaza Histria, sa titulama u čak četiri kategorije, i to najbolja momčad, najbolji sportaš, najbolja mlada sportašica i najbolji trener.

img_20180117_203309_resized_20180118_014816922.jpg

Naslov najbolje momčadi zaslužili smo osvajanjem naslova državnih prvaka. Taj uspjeh ostvarila je ekipa u sastavu Robert Klačar, Damian Sokolović, Ademir Trbalić, Jakov Cvetko, Boris Maurović, Shun Kondo, Ive Zenzerović, Anton Rosanda, Dominik Družeta i Damjan Milošević. Dominik Družeta naslov najboljeg sportaša zaslužio je osvajanjem srebrne medalje za mlađe seniore i brončane medalje za seniore na Europskom prvenstvu, te naslovom državni prvak za seniore i mlađe seniore. Uz to, osvojio je jednu zlatnu i jednu brončanu medalju na natjecanju Continental open, te petom mjesto na Grand prixu.

Lara Kliba najuspješnija je sportašica Istarske županije u mlađim uzrastima. Lara je prvakinja države za mlađe seniorke i vice prvakinja za juniorke, te osvajačica bronce na juniorskom europskom kupu. Mlađa je seniorska i juniorska državna reprezentativka s nastupima na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Dean Ilić proglašen je najboljim trenerom, zahvaljujući naslovu ekipnih prvaka Hrvatske, osvojenih 25 medalja na državnim prvenstvima uz 8 naslova državnih prvaka, te uspjesima Dominika Družete koji je u Istru donio prvu seniorsku medalju s Europskih prvenstava u povijesti juda. Uz to, valja napomenuti da je Školsko sportsko društvo "Gimnazijalac" iz pulske Gimnazije proglašeno najboljim školskim sportskim društvom, a nagradu je primila prof. Đeni Blarežina, koja je ujedno i naša trenerica u judo vrtiću Istarskog borca.

 
« Prethodna   Sljedeća »