Nalazite se ovdje : Vijesti arrow Arhiva vijesti
 

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
Arhiva vijesti

OBAVIJEST - JudoFITNESS za odrasle

Ispis E-mail
Srijeda, 13 Siječanj 2016

Judo klub Istarski borac započinje s programom treninga JudoFITNESS. Program je namijenjen odraslima koji se žele rekreirati, poboljšati zdravlje i cjelokupnu fizičku spremu. A sve to kroz učenje ovog dinamičnog i zanimljivog borilačkog sporta. 

Opširnije...
 

Posljednje kolo 1.Hrvatske Judo lige

Ispis E-mail
Nedjelja, 09 Studeni 2008

Ovogodišnja 1.HJL, održana je prva 2 kola u Splitu a najbolje 4 ekipe (PLAY OF) , nastupile su u finalnom kolu u Puli. U posljednje kolo su se plasirali: JK"Istarski borac"iz Pule, JK"Solin", JK"Dubrovnik 1966" i JK"Rijeka". U odličnoj organizaciji domaćina, u dvorani punoj publike održani su atraktivni mečevi puni neizvjesnosti a sistem je bio"svaki sa svakim". Uvjerljivo 1.mjesto osvijili su članovi JK Istarski borac - Pula.

Opširnije...
 

Prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice do 13.godina

Ispis E-mail
Ponedjeljak, 21 Travanj 2008
U subotu, 19. travnja 2008.godine, u Rovinju održano je Prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice do 13.godina. Dominaciju i premoć u konkurenciji dječaka pokazao je JK Istarski borac iz Pule. Treneri Dean Ilić i Elvis Klačar sa svojim judašima osvojili su šest zlatnih, tri srebrne i jednu brončanu medalju, te sakupili 62 boda dovoljnih za sveukupni naslov prvaka Hrvatske.
Opširnije...